Kako spakirati ročno prtljago?

Želite prihraniti denar na potovanjih? Pakirajte ročno prtljago na pravi način! To je še posebej pomembno, če uporabljate nizkocenovnega letalskega prevoznika, ker radi zaračunavajo dodatne pristojbine ljudem, ki ne morejo spakirati. Tako lahko pravilno zapakirate:

Izberite stil in barve oblek, ki pašejo skupaj

Premalo oblek je glavni strah za vsakogar, ki razmišlja o potovanju s samo ročno torbo. Najlažji način za boj proti tej težavi je pametno določiti, katere obleke pašejo skupaj. Če na primer izberete tri majice, tri pare hlač in tri kose, kot so jopice, ki lahko delujejo skupaj, boste imeli skupaj 8 možnih kombinacij oblačil.

In ne pozabite, verjetnost je, da boste lahko našli pralnico ali pa boste morda imeli možnost ročnega pranja v svoji nastanitvi, tako da lahko oblačila vedno operete, kadar koli boste to potrebovali.

Namesto, da bi obleke zlagali, jih zvijte


Z zvijanjem oblačil prihranite prostor v nahrbtniku, hkrati pa pomagate zmanjšati gube. Z zvijanjem lahko zagotovite, da je vsak kotiček nahrbtnika napolnjen, zato ne zapravite nobenega dragocenega prostora za pakiranje.

Na sebi nosite večje kose oblek

Večji kosi oblek kot so plašči, škornji ali debela trenerka, lahko prihranijo dragoceni prostor za pakiranje, zato je njihovo nošenje za potovanje popoln način za rešitev te težave brez kompromisov. Poleg tega lahko temperature na letališčih in na letalih zaradi klimatske naprave močno nihajo, zato nam nekaj dodatnih plasti pri roki še prav pride.

Tekoča mila nadomestite s trdimi

V kabino letala ne smete vzeti nobene tekočine, ki presega 100 ml. Rešitev so trdne toaletne potrebščine, kot so milnice, šamponi in majhni vzorci parfumov. Lahko kupite tudi miniaturne steklenice s tekočino za shranjevanje do 100 ml najpomembnejših toaletnih potrebščin, vedno pa so na voljo tudi potovalne miniature za stvari, kot je zobna pasta. In če pride do tega, boste običajno lahko kupili tisto, kar potrebujete, medtem ko ste tam.

Digitalizirajte karkoli je mogoče

Kadar koli je to mogoče, lahko s prehodom na digitalne naprave prihranite veliko prostora za pakiranje v kabini. Na primer, s prenosom kart na telefon boste prihranili tiskanje in shranjevanje potnih dokumentov, nalaganje vseh vaših najljubših knjig na e -bralnik pa pomeni, da se lahko na počitnicah vrnete s toliko knjigami, kot jih želite v kabini ustvarite ogromno prostora.

Recommended Articles