Kuhinje po meri prav za vsak dom

Ker ima vsak posameznik in vsaka družina svoje specifike, so kuhinje po meri idealna rešitev za vsako gospodinjstvo. Pri tem vam lahko v celotnem procesu načrtovanja, izbora in same izvedbe pomagajo pri podjetju Kuhinje Erjavec. Najbolj pomembno je, da že v tlorisni razporeditvi nove hiše ali pri adaptaciji stanovanja kuhinjo zasnujemo čim bolj odprto.

Veliko ljudi ima pri tem pomisleke zaradi vonja, saj ne želijo, da bi se neprijetne vonjave širile v dnevne in ostale prostore, zato želijo svoje kuhinje po meri nekoliko pregraditi. V današnjih časih ima veliko novo zgrajenih hiš zasnovan prezračevalni sistem, ki skrbi za zračenje in tako ohranja zrak svež. Napa je običajno filterska, njen namen pa je predvsem vsrkavati maščobe, paro in vonjave. V objektih, kjer ni prezračevalnih sistemov, se prav tako lahko zanesemo na sodobne nape, saj so slednje danes tako zmogljive, da zrak z lahkoto prečistijo. Lahko so stropne, lahko pa so podpultne, z odvodno cevjo, speljano v estrihu. Pomembno je le, da so cevi in zunanja odprtina dovolj veliki, da omogočajo velik pretok zraka, posledično pa je napa tudi tišja.

Katere kuhinje po meri torej izbrati?

Prvi korak za postavitev kuhinje po meri so inštalacije, pri tem pa vam lahko svetujejo v podjetju Kuhinjah Erjavec. Enotni recept za kuhinje ne obstaja, saj se kuhinje precej razlikujejo med seboj. Priključek za vodo in za kuhališče med seboj zahtevata določeno razdaljo, ki pa je dejansko odvisna od velikosti in samega prostora. Enako velja za samo postavitev kuhinje po meri. Res je, da so v trendu otočne kuhinje, vendar ni vsak prostor primeren za kuhinjo na otoku. Ključno pri odločitvi za postavitev kuhinje je torej posvetovanje s strokovnjaki z izkušnjami. Sami lahko namreč naletite na nepričakovane ovire, saj je težko biti pozoren na vse detajle, ko pa kuhinjo kupujemo le enkrat ali dvakrat v svojem življenju. V Kuhinjah Erjavec pa so ljudje, ki se z načrtovanjem in izdelavo kuhinj ukvarjajo vsakodnevno , zato svoje naročnike opozorijo na podrobnosti in morebitne težave s katerim se lahko stranke soočajo ko se odločajo za kuhinje po meri po svojem okusu.

Recommended Articles