Trend leta 2021: “Outdoor” soba

Zahvaljujoč pametnemu dekoriranju in novim oblikovalskim rešitvam so se notranji prostori se po pandemiji prelevili v zunanje! “Outdoor” soba je posledica hrepenenja po iskanju novih načinov za povezovanje k naravi. Današnji oblikovalci so bolj kot kadarkoli prej osredotočeni na to, da se ljudje igrajo v naravi, da čutijo neko povezavo in lastništvo z okoljem.

Biometrične hišice

Hiše na drevesih Wildernest, opremljene s pokrovi, plezalnimi mrežami in vrvnimi mostovi, so podvigi biomimetične zasnove, ki jih navdihuje narava in vključujejo reciklirane materiale, na primer en projekt, oblečen v predelani rdeči les, ki je skupaj v različnih geometrijskih vzorcih. Poleg tega, da ponujajo domiseln način interakcije z zunanjostjo, hišice na drevesu lastnikom nepremičnin omogočajo uporabo dvorišč na edinstven način: gradnja navpično poveča razpoložljiv prostor in lahko aktivira območja, za katera se je prej štelo, da so neuporabna, na primer strmo pobočje.

Sodobne hišice na drevesu


Kot otroci smo vsi imeli radi hišice na drevesih. So razburljiv mali pobeg v svet domišljije, kjer smo se lahko igrali visoko nad tlemi in načrtovali svoje dogodivščine. Kot odrasli še vedno nosimo del tega avanturističnega duha, a je pomešan s sanjami o razkošnem domu in mirnem begu. Ko združimo to filozofije, dobimo sodobno različico hišo na drevesu – čudovite hiše med drevesi, ki lahko služi kot stalno prebivališče ali vaše najljubše počitniško mesto. Hišica na drevesu s steklenimi stenami ne ponuja le fantastičnega pogleda v vse smeri, ampak je tudi neverjetno prostorna in svetla!

Pogled na bazen

Recommended Articles